Wil je nog wat afvallen voordat je op vakantie gaat, en ben je in de maand juli nog niet weg? Doe dan mee met de "GET IN SHAPE SUMMERCOURSE"!!

  • 5 Weken achtereen bijeenkomsten van 1 uur op dinsdag- of donderdagavond in juli (kleine groep van maximaal 5 personen) waarin het gaat over voeding en hoe je hier ook in de vakantie het beste mee om kunt gaan
  • Kaart voor 2 keer per week een uur sporten in de reguliere lessen
  • Kosten € 225,00
  • Geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud. De groepen zijn klein, dus snel vol. Wacht dan ook niet te lang met opgeven

Een aantal keer per jaar starten we het levensstijl programma “Get in Shape”. Gedurende 10 weken gaan we dan (op een avond) 1,5 uur per week aan de slag met een groep van maximaal 12 personen. Om je fitter te gaan voelen, gewicht te verliezen, weer lekker in je vel te komen zitten.

Het eerste gedeelte van de avond gaan we besteden aan gedragsverandering, informatie over voeding, evaluatie en wegen. Je krijgt GEEN DIEET mee naar huis, wel kleine opdrachten! Ik ga je leren gezond, regelmatig en normaal te eten, zodat je dit ook de rest van je leven kunt blijven doen.

Het tweede gedeelte van de avond gaan we gezamenlijk sporten! Ik maak er een lekker uitdagende, intensieve, en vooral ook leuke, gezamenlijke les van, die voor iedereen goed te doen is. Je krijgt ook oefeningen van 5 tot 10 minuten mee naar huis om dagelijks te doen!

De kosten voor dit programma van 10 weken intensieve begeleiding bedragen € 22,50 per week. Met een gezonde leefstijl heb je dit snel terug verdiend.

Bel of mail even om je op te geven, want vol = vol!
Mail: info@fitenfun.eu
Telefoonnummer: 06 - 41696046

coaching